The Look Totaalkosmetiek

The Look Totaalkosmetiek is een vertrouwd instituut voor huidverzorging en huidverbetering in Driebergen-Rijsenburg, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Claim this listing

In ons instituut werken wij met een enthousiast en professioneel team van gediplomeerde schoonheidsspecialistes, huidspecialisten en pedicures.

Wij werken met een persoonsgerichte aanpak met een persoonlijk huidplan. De eerste uitgebreide behandeling start altijd met een intake-gesprek. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij je  wensen in kaart brengen. Wij geven je graag advies over type behandeling, frequentie en thuisverzorging. Wij adviseren de behandeling en de producten thuis op elkaar af te stemmen. Hierdoor heb je  meer profijt van onze behandelingen.

Onze kernwoorden zijn: Persoonlijk, Bewust, Verzorgd en Stralend. Deze woorden zijn op alle gebieden van in ons bedrijf van toepassing, zoals behandeling, klantcontact, uitstraling van het pand en personeelsleden.

Deel je ervaring bij dit bedrijf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Traaij 108
Driebergen-Rijsenburg 3971 GS UT NL
Hoe kom ik er?
Behandelingen op afspraak: * Ma t/m vrij 09.00 tot 21.00 uur * Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur Het maken van afspraken, producten of cadeaubonnen * Woensdag 13.30 tot 17.00 uur * Vrijdag 16.30 tot 19.30 uur * Zaterdag 10.30 tot 16.00 uur. Het inloopuur: (korte behandelingen) * Vrijdag 16.30 tot 19.30 uur